Zondag op woensdag!?!?!
Blijf op de hoogte en volg Roderick
03 November 2006 | Oostenrijk, Dornbirn
En hoewel ze nog een beetje achterlopen bracht de keerzijde in Oostenrijk mij ook weer veel goeds, wat ik graag met jullie wil delen.
We hadden vrijdag een tentamen en daarvoor woensdag en donderdag vrij om te leren. Mijn huisgenote Minna keek haar hele verblijf al uit naar een Halloween party en had daarom 70 man uitgenodigd en de nodige decoratie uitgestald in onze Hatlerstrasse, waar we op dinsdag 31 oktober avond helemaal los gingen. De een was nog gekker verkleed dan de ander en het was een groot en geslaagd feestje die uiteindelijk die weer in de stad eindigde. Samen met Gerard, Tobias, Han en zijn broertje hebben we de Innauer opgezocht. Een club ergens in een parkeergarage waar eens een keer goede muziek werd gedraaid, we er niet om 2 uur werden weggekeken en genoeg gezellige mensen waren die de Hollanders niet kenden van de drugs, maar van de goede Q-dance feesten en dj’s als Armin en Thijs. Het zuipen met deze jongens kon ik op een gegeven moment even slecht aan en besloot opzoek te gaan naar mijn grote vriend TomTom en zijn hotdogs die tot mijn grote verdriet nergens te bekennen was. Op mijn terugweg toen ik Michel en Marta gevonden had (of zij mij??) kwamen we op onze terug weg een flat tegen waar de muziek en de lichten direct onze aandacht trok. Hoewel we daar niemand kenden werden we met open armen ontvangen. Later op straat nog een paar Oostenrijkers tegengekomen die onze drugsreputatie wel weer erg konden waarderen. En hoe het mogelijk is; werden we nog van de straat gehaald door een Oostenrijkse die ons zeer vriendelijk voor onze deur heeft afgezet, danke schön al zou ik je niet meer herkennen evenals je auto.
De woensdag was een rare dag, natuurlijk moest er schoongemaakt worden, wat we niet echt gewend zijn met een kleine kater. Tot de conclusie gekomen dat ik nog eten moest halen, maar alle winkels waren gesloten en zelfs niemand te bekennen op straat. Wat voor’n dag is het vandaag? Dat heb ik mezelf meerder malen afgevraagd. En hoewel de woensdag eigenlijk bedoeld was om te leren is dat er op deze zondag niet echt van gekomen…
Over 2 weken staat er een zaalvoetbaltoernooi gepland (dus toch…) en tot die tijd halen we onze lichamelijke beweging uit het basketbal op ieder dinsdag avond.
Verder hebben een tentamentje van Engels gemaakt. Of dit net zo’n goed resultaat wordt als mijn vorige cijfer is een vraag, maar we hebben nog best gelachen tijdens dit tentamen.
Ook heb ik nog een wereld deal gemaakt met een nieuw Burton snowboard die kan worden gezien als een investering. En hoewel het weer de eerste vrijdag van de maand was, dus weer een Steinebach, laten we deze laten lopen om zaterdag lekker te stampen op de muziek van o.a. DJ Jean, Dana en Korsakoff in Basel, Zwitserland.
Gegroet en tot wederhoren.
Ps. Sneeuwt het bij jullie ook??
04 November 2006 - 02:03
Nico:
Goed kijken naar Jean he, die kan met 33 decks tegelijk draaien...Boomsi Rodriquez veegt natuurlijk de vloer met hem aan. -
06 November 2006 - 17:48
Sjoerd:
Wat een GANZGEIL board maat! Ciao! -
08 November 2006 - 08:54
Marilou:
Leuke pics broertje, ziet er een beetje uit als Westendorf he. Krijg al ontzettende zin om weer op de latjes te staan. xxx -
13 November 2006 - 08:12
Remco:
Hé Kerel, goed te horen dat je het nog steeds naar je zin hebt daar! Als je terug bent moeten we eens ff wat drinken. Ik ben tegen die tijd ook officieël collega van je pa (1 januari).